Personal Branding & Content Creation

VISA DITT VARUMÄRKE, BERÄTTA DIN HISTORIA, MÄSTA DIN KOMMUNIKATION OCH ÖVERTALA!Personligt varumärke / Personal branding

Det personliga varumärket har blivit ett känt namn. Det är viktigt att vara synlig på nätet. Och detta gäller inte längre qye för företag och produkter, utan säkert också för människor. För även om du söker jobb eller jobbar som fristående entreprenör vill du med nödvändighet presentera dig själv som bäst och finnas bland alla dina konkurrenter på sociala nätverk. Visa dig själv och se därför också till att du blir sedd. Hur gör man det exakt? Det finns några möjligheter att sticka ut. Och detta kan ibland göras på ett relativt enkelt sätt.

Vikten av personligt varumärke!

Du behöver inte nödvändigtvis vara entreprenör för att förstå vikten av personligt varumärke. Det är ett faktum att när du börjar söka jobb så finns det en god chans att din framtida arbetsgivare kommer att göra denna forskning på internet, som sagt att din digitala närvaro/profil är väsentlig. Och även om du vill sälja en produkt eller tjänst vill din potentiella kund gärna veta vem de har att göra med. Så låt oss leta efter mer information om dig eller ditt företag. Så det är viktigt att de kan hitta dig, ansikte mot namn.


Gör ett positivt första intryck!


Om du tänker på att folk söker din bakgrund på internet är det såklart bra att kunna lämna ett positivt första intryck. Det innebär att du måste se till att informationen som hittas framstår som professionell. Och autentisk, så en representation av din sanna personlighet. På så sätt kan företaget du sökt till eller kunden du vill göra affärer med få en bra bild av dig. Vad tycker du är viktigt, vad är din vision och hur vill du bli sedd av omgivningen? Det kan du uppnå med en ärlig historia och en bra profilbild.


Ett professionellt förhållningssätt till personligt varumärke!


När du söker efter data är din profilbild ofta den mest iögonfallande. Och då är det väldigt viktigt att det här fotot är en realistisk och bra representation av din personlighet. Det är därför en mycket bra idé att få ett professionellt fotoporträtt taget av en erfaren fotograf. När allt kommer omkring är det fotot ditt internetvisitkort, det första folk ser när de vill lära känna dig, innan du faktiskt träffar dem. Och eftersom det är viktigt att bilden också speglar vem du verkligen är, lämnas det bäst till en erfaren fotograf. Bra personligt varumärke säkerställer att du framstår som säker, autentisk och professionell.Mehdi Chafik är specialiserad på porträttfoton och har en erfarenhet av mer än 25 år och är nu baserad i Casablanca. Detta gör att han kan skapa professionella bilder där uppriktiga uttryck står i centrum och som du framstår som kraftfulla och autentiska.

Follow me on Instagram